Skip to content
Wie zijn wij?

King International, een unieke fabrikant van puzzels en bordspellen, is gevestigd in Zaandam, Nederland en we zijn geïnspireerd door een prachtige oude chocoladefabriek waar ons kantoor in gevestigd is. De meeste van onze producten worden geproduceerd in onze fabriek in Nederland.

Wij verkopen bordspellen en puzzels aan klanten in heel Europa sinds 1970. We zijn er dan ook op gericht om maximale klanttevredenheid te waarborgen door altijd verrassende hoogwaardige lijnen te creëren met een perfecte balans tussen een aantrekkelijke prijs en topkwaliteit. Bij elke stap van ons productieproces handelen we met kinderen en hun ouders in gedachten om producten te creëren die er toe doen. Fun, emoties en leervaardigheden zijn sleutelwoorden in dit proces om een uitstekende kwalitatieve tijd voor gezinnen te creëren.

Wij geloven in het maken van geweldige producten die toegankelijk zijn voor een breed publiek en bij het helpen van kinderen en volwassenen om plezier te hebben. Werken met een enthousiast en creatief team dat de verwachtingen en ambities van de kinderen en volwassenen van vandaag tot leven brengt.

Onze partners
Back To Top