Skip to content
King Klantenservice: onze spelregels

Beste klant,

De huidige corona situatie heeft ervoor gezorgd dat puzzelen en bordspellen ongekend populair zijn. Dit is ook te merken op onze serviceafdeling, waar we op het moment een verhoogd aantal consumentverzoeken binnen krijgen. Wij vinden het van groot belang dat iedere consument het juiste antwoord ontvangt, waardoor een reactie vanuit onze serviceafdeling langer duurt dan dat u van ons gewend bent. Onze excuses voor het mogelijke ongemak. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hieronder antwoorden op onze meest gestelde vragen.

Spellen
Spelbeschrijving verloren? Een onderdeel kwijt?
Heeft u een nieuw spel aangeschaft en mist hier een onderdeel van dan hebben wij uw kassabon nodig in verband met de garantie. Het is jammer als zoiets uw spelplezier bederft en wij willen dit graag oplossen. Heeft u geen aankoopbewijs? In dit geval komen er kosten bij voor de vervangende onderdelen en portokosten voor de verzending. Stuur ons een mail met uw gegevens, de naam van het product, het artikelnummer, plus een duidelijke beschrijving van het probleem.

Puzzels
Mist u een puzzelstukje?
Wij moeten u helaas teleurstellen, voor King puzzels hebben wij geen losse puzzelstukjes. Onze King puzzels worden in badges geproduceerd voor grote retailers en worden daardoor in een keer uitgeleverd. Wij verzoeken u terug te gaan naar de winkel waar u de puzzel heeft aangekocht, de overeenkomst met de retailers is dat zij de garantie afhandeling verzorgen.

Onze serviceafdeling is niet telefonisch bereikbaar, u kunt uw verzoek emailen naar service@kinginternational.com

Bedankt voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,
Service team
King International

Onze partners
Back To Top